Traduceri Autorizate

în peste 30 de limbi ale lumii

Traduceri autorizate - reprezintă traducerea efectuată de către un traducător autorizat de Ministerul Justiției din Republica Moldova cu experiență în traduceri de minim 3 ani.

Descriere

Acest tip de traduceri sunt necesare atunci când se cere certificarea faptului că traducerile au fost făcute de un traducător autorizat. De obicei, acestea sunt acte și documente oficiale emise de instituții ale statului (certificate de naștere sau căsătorie, acte de identitate, diplome de studii, acte auto, permis de conducere etc.).

Traducerile autorizate sunt listate pe hârtie și poartă semnătura sau ștampila de traducător autorizat, dacă este necesar, traducerile pot fi legalizate notarial în scopul utilizării acestora fie în tară, fie în străinătate.

Servicii de traduceri autorizate realizate de traducători autorizați de Ministerul Justiției în limba Română, Rusă, Engleză, Franceză, Germană, Italiană, Spaniolă, Portugheză, Poloneză, Ucraineană, Greacă, Bulgară, Ebraică, Cehă, Bielorusă, Turcă, Albaneză, Chineză, Daneză, Olandeză (Neerlandeză), Finlandeză, Japoneză, Norvegiană, Sârbă, Arabă, Croată, Suedeză, Slovacă, Lituaniană, Letonă, Maghiară.

10% reducere

pentru comenzile online, indiferent de suma tranzacției

Cum Obții Traducerea Online? Simplu!

Completezi formularul
Completezi formularul
1
Noi analizăm conținutul
Noi analizăm conținutul
2
Primești oferta
Primești oferta
3
Achiți
Achiți
4
Prelucrăm comanda
Prelucrăm comanda
5
Îți livrăm comanda
Îți livrăm comanda
6

Limbi de traducere

Română
Română
Rusă
Rusă
Engleză
Engleză
Franceză
Franceză
Germană
Germană

Avantajele colaborării cu noi

item?.name

PRIMEȘTI 10% REDUCERE

la comenzile online și la fiecare comandă repetată offline. Orice leu contează!

item?.name

TRADUCERI ONLINE

primim comanda ta online, apoi este tradusă de traducători autorizați, apoi o primești electronic, offline sau o livrăm prin curier. Simplu!

item?.name

ECONOMISEȘTI TIMP

pentru traducerile legalizate nu mai este nevoie să stai în rând la notar, o facem noi pentru tine. iar la solicitarea ta livrăm actele oriunde în lume. Oriunde!

item?.name

AVEM SECRETELE NOASTRE

promitem efectuarea lucrului la timp și profesionist, deoarece avem oamenii și cunoștințele necesare în a fi cei mai buni de pe piață. Încearcă, nu vei regreta!

item?.name

CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

Înțelegem nedumeririle tale, suntem gata să răspundem la întrebările tale prin telefon, mesaj sau la oficiu, chiar în centrul Chișinăului. Vino în vizită la noi!

Garanțiile noastre

item?.name
Ai făcut alegerea corectă
știm perfect fricile și frustrările tale, de aceea am depus multă muncă în serviciile noastre întrucât valoarea acestora să fie ba chiar mai mare decât prețul pe care îl achiți.
item?.name
Nu pleci până nu ești mulțumit!
În cazul în care există neclarități, suntem gata să îți restituim suma de bani achitată sau să prelucrăm documentul până când ești total satisfăcut.
item?.name
Rapiditate
știm cât de prețios este timpul tău și nu ne dorim să-l irosești în zadar. Datorită angajaților noștri calificați, pe lângă calitatea pe care o oferim, mai punem accent pe timpul livrării serviciului în cel mai scurt timp.
item?.name
Servicii de calitate
pentru noi calitatea stă la baza celor mai importante puncte în procesul de prestare a serviciilor, de aceea te asigurăm că rămâi mulțumit de profesionalismul acordat.
item?.name
Achitare sigură
achiți numerar, prin terminal și primești bon fiscal sau prin virament direct pe contul companiei și primești factură fiscală
item?.name
Confidențialitate
garantăm păstrarea datelor cu caracter personal și păstrarea actelor originale în siguranță.
hero image

Partenerii noștri

Daac Hermes
Farmacia Orient
Vinăria Purcari
Serviciul Paza de stat
Curtea Constituțională
Petrom Moldova
Radisson Blu
Melitax Grup
Agenția Achiziții Publice
Ministerul Mediului al RM
Ministerul Economiei
Comisia Europeană
Moldpresa
Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a RM

Recenzii

Quote Icon
hero image

10% reducere

pentru comenzile online, indiferent de suma tranzacției